O nama

Proizvodimo udobnost još od 1982...

Alaturka nameštaj koji proizvodi komfor, otvoren je 1982. godine. Naša svrha je pružiti pravi komfor i elegantan nameštaj kućama. Razvili smo prateći razvoj i inovacije u ovom sektoru ne samo na nacionalnom, već i na međunarodnom nivou. Počeli smo da proizvodimo naše jedinstvene dizajne kombinovanjem savremenih proizvodnih metoda sa najnovijim tehnološkim sistemima. Maksimizirali smo svoj proizvodni kapacitet opremivši proizvodni pogon od 60.000 kvadratnih metara koji se nalazi u Gedizu, Kutahia, visokokvalitetnim mašinama i vozilima. 

Putujemo svetom sa udobnošću koju proizvodimo ..

Kao nameštaj Alaturka, nastavljamo proizvodnju sa razumevanjem međunarodnog kvaliteta. Držimo naše standarde kvaliteta, koji se pridržavaju principa održivosti, pod stalnom samokontrolom. Zahvaljujući ekološkim i energetski štedljivim proizvodnim politikama, nosimo naše proizvode kućama prolazeći ih kroz procese koji ne ostavljaju mesta greškama. Danas smo svojim projektima i velikim investicijama koje smo kratkoročno sproveli u 35 različitih zemalja sveta. Putujući po svetu, svakodnevno donose udobnost u sve više domova i transformišu kuće do kojih dolazimo u moderno, privlačno i prostrano okruženje.

„Radimo sa najsrećnijim osobljem na svetu ...“

Kao nameštaj Alaturka, ne samo da doprinosimo ekonomiji zemlje, već obezbeđujemo i zapošljavanje međunarodnim investicijama. Radimo svoj posao sa zadovoljstvom, sa administrativnim osobljem koje smo osnovali u uspešnim menadžerima u svojoj oblasti, našim iskusnim inženjerima koji čine razliku sa njihove originalne ideje i naše nasmejano osoblje koje nas svojim radom održava da budemo tu gde jesmo. Znamo da su najvažniji faktor koji dodaje vrednost našem brendu naši zaposleni, a često uključujemo obuku i aktivnosti socijalnog razvoja kako bismo doprineli njihovom kontinuiranom radu. Zahvaljujući najsrećnijem osoblju na svetu, dolazimo do najsrećnijih kupaca na svetu.

Alaturka kontakt